Zaklada Slagalica

Vrline znanja u akciji

Datum objave: 23.10.2020. 09:56:06

Jakne snage školskog volonterskog kluba osnovne škole "Silvije Strahimir Kranjčević" iz Levanjske Varoši uspješno su odradile akciju čišćenja i uređenja prostora jezera Vraćica. Akcija se organizirala u sklopu projekta Vrline znanja.

Učenici i nastavnici osnovne škole "Silvije Strahimir Kranjčević" iz Levanjske Varoši jako dobro znaju kako se okuplja i aktivira njihova zajednica. Kad se mali i veliki iz zajednice slože onda nastaje priča koja može svima biti pravi primjer kako izgleda zajednica koja diše zajedno. Uz podršku Općine i aktivnih udruga u mjestu, jezero Vraćica dobilo je novi izgled, a priča se nastavlja i dalje. O ovom mjestu brine volonterski klub škole, a uskoro će se ovdje osim učenika okupljati i izviđači i mještani. Bravo za ekipu iz Levanjske Varoši koja je dio projekta Vrline znanja. Savršeno proveden petak prijepodne.

Kako je bilo u Levanjskoj Varoši pogledajte u albumu.

Projekt „Vrline znanja – ulaganje u ljude i zajednice“ provodi Volonterski centar Osijek i partneri Zaklada Slagalica, Zeleni Osijek, Grad Osijek, OŠ Antuna Gustava Matoša – Čačinci i Medicinska škola Osijek, a financira ga Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje.