Zaklada Slagalica

Uspješnice :)

Primjeri uspješno realiziranih građanskih inicijativa u funkciji razvoja lokalne zajednice.

"Leptirići udruge žena "Fijolice"

Građanska inicijativa „Leptirići“ Udruge žena "Fijolice" iz Petlovca animirala je gotovo cijelo selo na obnovu i dogradnju dječjeg igrališta.
Pročitaj više »

Planinarsko društvo "Lipa", Lipik

Planinarsko društvo "Lipa" iz Lipika provelo je inicijativu uređenja zapuštene Poučne višenamjenske staze koja je ishodište planinarskih staza iz Lipika prema Psunju.
Pročitaj više »

Informatički klub „Pitagora“ Beli Manastir

Inicijativom Informatičkog kluba „Pitagora“ Beli Manastir organizirana je izrada i postavljanje antena za bežično spajanje te postavljena bežična mreža za područje grada Beli Manastir
Pročitaj više »

Tradicijski vrt i dvorište seoskog domaćinstva

Tradicijski vrt i dvorište seoskog domaćinstva Baranje uredili su članovi Društva prijatelja starine IŽIP iz Topolja, mještani i učenici škole iz Topolja, učenici srednjoškolskih domova iz Osijeka i Vukovara.
Pročitaj više »

Osnovna škola Stari Jankovci

Inicijativa osnovne škole Stari Jankovci okupila je roditelje, učenike i mještane Starih Jankovaca oko uređenja postojećih te izgradnje novih sportskih sadržaja i javnih zelenih površina
Pročitaj više »

Eko igralište i odmorište - Latinovac

Eko centar Latinovac je u suradnji s volonterima iz Latinovca i drugih mjesta izradio Eko igralište i odmorište.
Pročitaj više »

Mjesni odbor Karanac

Mjesni odbor Karanac je u kroz inicijativu „Sjedni i uživaj“ postavio 30 klupa u najfrekventnijoj ulici i time obogatilo već tradicionalno bogatu ponudu mjesta Karanac svojim mještanima i sve brojnijim posjetiteljima.
Pročitaj više »

KUD Šokadija iz Batrine

KUD Šokadija iz Batrine, Nova Kapela, pokrenulo je akciju uređenja Društvenog doma u svojoj zajednici.
Pročitaj više »

Udruga mladih Zamijenite nam tugu osmjehom

Udruga mladih Zamijenite nam tugu osmjehom iz Karanca je kroz građansku inicijativu izradila i postavila eko štandove za potrebe tradicionalnog eko sajma u Karancu.
Pročitaj više »

Društvo invalida rada iz Donjeg Miholjca

Društvo invalida rada iz Donjeg Miholjca poduhvatilo se uređenja zapuštenog parka oko zgrade u samom centru grada u kojoj su smještene prostorije udruge.
Pročitaj više »

Stranica: 3 od 3. Rezultati: 21-30 do 30.

1 2 3