Zaklada Slagalica

Techsoup Balkans program donacije softvera

Datum objave: 02.11.2015. 09:14:23

Program donacije softvera za nevladine organizacije od strane donatora Microsoft-aa, Symantec-a, BitDefender-a i Google-a koji vodi Fondacija Mozaik u saradnji sa Techsoup Global. Zaklada Slagalica je suradna organizacija za Hrvatsku.

Na program donacije softvera mogu aplicirati:
- Organizacije pravno registrirane unutar svoje države u regiji koju pokriva Techsoup Balkans (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo*, Makedonija i Srbija) i kojima su primarne aktivnosti sljedeće: mladi, žene, osobe sa poteškoćama, očuvanje povijesnih i kulturnih spomenika, razvoja zajednica, te ostale organizacije koje se bave sličnim aktivnostima;
- Formalne religijske organizacije koje aktivno sudjeluju u razvoju zajednica.
Napomena: Organizacije kojima zahtjevi za donaciju budu odobreni su obavezne platiti jednokratne administrativne troškove u iznosu 4-8% od tržišne cijene odabranih proizvoda Microsoft-a, BitDefender-a i Symantec-a.

Proces prijave:
1. Predstavnici zainteresiranih organizacija se mogu registrirati na www.techsoupbalkans.org gdje prvo kreiraju svoj profil te nakon toga ispune on line prijavu za svoju organizaciju;
2. Uz prijavu je obavezno priložiti sljedeće dokumente: registracija, OIB/PIB broj i statut organizacije ili druge dokumente koji potvrđuju vaše aktivnosti ako se radi o religijskim organizacijama.

Za sva dodatna pitanja ili informacije možete se obratiti na email: info@techsoupbalkans.org

Partneri projekta:

Detaljnije informacije možete pronaći na mrežnoj stranici www.techsoupbalkans.org
FB stranica: https://www.facebook.com/TechsoupBalkans
Twitter: https://twitter.com/techsoupbalkans