Zaklada Slagalica

Poziv za prijave: Edukacija o izradi poslovnih planova i pripremi/provedbi EU projekata

Datum objave: 08.03.2019. 09:50:43

Zaklada Slagalica u suradnji sa udrugom Alumni Fakulteta ekonomije i turizma iz Pule u travnju ove godine organizira dvije edukacije za mlade s područja Osječko-baranjske županije od 18 do 29 godina prema sljedećem rasporedu:

- 15. i 16. travnja: "Izrada poslovnih planova" (od 10 do 15 sati). Zbog ograničenih prostornih uvjeta, broj sudionika je najviše 10.

- 17. - 19. travnja: "Prijava i upravljanje EU projektima" (od 10 do 15 sati). Zbog ograničenih prostornih uvjeta, broj sudionika je najviše 10.

Prijave su otvorene do 10. travnja 2019., odnosno do popunjenosti liste sudionika, a za prijavu potrebno je popuniti obrazac u prilogu i poslati ga na adresu e-pošte info@zaklada-slagalica.hr.

Edukacije će se održati u Osijeku i za sve polaznike su besplatne.

Udruga Alumni FET iz Pule se bavi poticanjem poduzetništva među mladima te osposobljavanju mladih za ulazak u poduzetničke vode. Kroz dosadašnji rad su u aktivnosti edukacije i mentoriranja uključili više od 500 mladih s područja Istarske županije, a suradnja sa Zakladom Slagalica je dio projekta SOS (Socijaliziraj - Osvijesti - Samozaposli) financiranog sredstvima Europske unije iz programa Europski socijalni fond.