Zaklada Slagalica

Vukovar: predstavljanje natječaja

Datum objave: 04.09.2013. 14:29:43

Zaklada Slagalica će uz podršku Grada Vukovara održati predstavljanje natječaja za dodjelu financijskih podrški jednogodišnjim projektima udruga
u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara,
Dr. Franje Tuđmana 1
10. rujna 2013. godine, s početkom u 10.00 sati.

Tom će se prilikom potencijalni prijavitelji moći upoznati s pravilima natječaja, natječajnom dokumentacijom te primjerima uspješno provedenih projekata. Natječaj se odnosi na prijave s područja 5 slavonskih županija.

„Društveni kapital zajednice“ natječaj je za jednogodišnje projekte udruga kojim se potiče jačanje društvenog kapitala u lokalnim zajednicama kroz različite aktivnosti osnaživanja lokalnih potencijala i međusektorske suradnje za smanjenje društvene isključenosti i siromaštva te održivi razvoj lokalne zajednice. Visina financijske podrške je od 25.000,00 Kn do 40.000,00 Kn, a broj potpora koji će se dodijeliti je do 10 potpora (za svaku županiju obuhvaćenu natječajem po dva projekta).
Predstavljanje natječaja provodimo u suradnji s PRONI centrom za socijalno podučavanje koji na području Vukovarsko-srijemske županije provodi Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica Šalter. Sudionici će biti upoznati s raznim oblicima razvojne podrške koju pružaju kroz Program Šalter.

Predviđeno vrijeme trajanja predstavljanja je 1,5 sat.
Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno. Kako bismo osigurali materijal za sve sudionike, molimo za prijavu na info@zaklada-slagalica.hr ili na 031 213-255.