Zaklada Slagalica

Pleternica: Predstavljanje natječaja "Naš doprinos zajednici" Zaklade Slagalica i programa Agencije za mobilnost i programe EU

Datum objave: 13.09.2011. 13:45:22

Zaklada Slagalica će u četvrtak, 15. rujna, s početkom u 11 sati u Pleternici u prostoru Gradske vijećnice održat predstavljanje natječaja „Naš doprinos zajednici“ i dva programa Agencije za mobilnost i programe EU; „Mladi na djelu“ i „Program za cjeloživotno učenje“.

Ciljevi održavanja ovih predstavljanja su svim potencijalnim korisnicima pružiti pravovaljane informacije o natječaju za dodjelu financijskih potpora građanskim inicijativama pod nazivom „Naš doprinos zajednici“ te omogućiti kvalitetnu prepoznatljivost i mogućnosti programa „Mladi na djelu“ i „Programa za cjeloživotno učenje“ koji uključuje 4 potprograma: Comenius, Erasmus, Leonardo de Vinci i Grundtvig.

Mogući prijavitelji građanskih inicijativa na Naš doprinos zajednici su udruge, ustanove i mjesni odbori. Na program AMPEU-a prijaviti se mogu osnovne i srednje škole, gospodarske/obrtničke komore, poduzeća, vrtići, pučka otvorena učilišta, muzeji, knjižnice, tijela lokalne i područne samouprave, HZZ, udruge, studenti, nastavno i nenastavno osoblje, udruge mladih i mladi pojedinci od 13 do 30 godina.