Zaklada Slagalica

Otvoren natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama "Naš doprinos zajednici"

Datum objave: 14.04.2017. 09:00:00

„Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice sa sjedištem u Osijeku raspisala je danas, 14. travnja 2017. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama Naš doprinos zajednici.

Prijave na natječaj se podnose putem mrežne stranice financijskepodrske.hr, a detaljne informacije i upute o načinu prijave možete pronaći u dokumentu Upute za prijavitelje.

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske podrške je do 10.000,00 Kn, a broj podrški koji će se dodijeliti je do 30 podrški.
Rok za prijavu na natječaj je 15. svibnja 2017. godine. Riječ je o šesnaestom po redu natječaju za građanske akcije s područja 5 županija Slavonije: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija. Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno "Proširenom Decentraliziranom modelu financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj".

VAŽNO! Skrećemo pozornost neprofitnim ustanovama koje se namjeravaju prijaviti na ovaj natječaj da za potrebe registracije na sustav financijskepodrske.hr obavezno pogledaju DODATNU UPUTU.

Datum objave Programsko područje Rok prijave
14.04.2017. Naš doprinos zajednici 15.05.2017.

NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA: zip

Sredstva dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva sukladno proširenom Decentraliziranom modelu financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj.