Zaklada Slagalica

Izaberite projekt koji želite podržati!

Datum objave: 31.08.2018. 09:00:00

Predstavljamo novih osam projekata koje uz vašu pomoć želimo financijski podržati ove godine. Pronađite jedan ili više onih za koje vjerujete da su važni i da će doprinijeti rješavanju nekog od problema koje prepoznajete u našem gradu. Klikom na naslov projekta možete pročitati više o projektnoj ideji i aktivnostima. Sigurni smo kako ćete pronaći neki baš po Vašoj mjeri! Kampanja traje od 31. kolovoza do 15. rujna 2018. godine.

I ne zaboravite, ovo je program malih potpora za VELIKE promjene - svaka donacija je važna i čini razliku! [Kako donirati]

Projekt br. 1: Za zdravo tijelo i aktivan um

Osoba ste koja uvijek izmijeni koju riječ sa starijim sugrađanima dok čekate u redu ili kupujete na tržnici? Znate da se stari ljudi vole družiti, zabaviti i nešto novo naučiti? Smatrate da sve generacije trebaju živjeti po onoj staroj "u zdravom tijelu, zdrav duh!" Ovo je projekt koji želite podržati!

Projekt br. 2: Stvaramo bolji svijet

Mislite da se djeca trebaju naučiti snalaziti u prirodi? Još uvijek se sjećate "sklombi" i šatora koje ste kao klinci radili na otvorenom, ali i u roditeljskim kućama? Slažete se da je važno naučiti paliti logorsku vatru, ali i pomoći drugima? Ovo je projekt koji želite podržati!

Projekt br. 3: Majstori – predstava za zajednicu

Mislite li da Hlapićeva pjesma „Čuvajte nas, pazite nas“ nije dovoljna za sigurnost djece u prometu? Želite da vaše dijete/kumče/mala susjeda/nećak bude potpuno pripremljeno za siguran put od kuće do škole? Mislite da je umjetnost dobra ako je korisna? Ovo je projekt koji želite podržati!

Projekt br. 4: Kako kroz šumu Striborovu?

Nezadovoljni ste stanjem u osječkim vrtićima? Mislite da djeci treba osigurati zanimljiv i poticajan okoliš? Vjerujete da svi možemo na neki način doprinijeti kvaliteti života u svom kvartu? Sanjate u bojama? Ovo je projekt koji želite podržati!

Projekt br. 5: Djelić prirode u našem susjedstvu

Roštilj majstor/ica ste? Ili ste samo maher u kušanju istog? Volite se družiti u prirodi blizu svoje kuće ili negdje u našem lijepom gradu? Jug II Vas asocira na vodu, šumu i slobodno vrijeme? Ovo je projekt koji želite podržati!

Projekt br. 6: Stvaraj – Popravljaj!

Prema biciklu se ponašate kao prema članu obitelji? Znate što uraditi kada vam padne lanac, no ništa više? Željeli biste naučiti kako čuvati svoga ljubimca, a istovremeno vjerujete u kreativnost i promociju aktivnog korištenja slobodnog vremena? Ovo je projekt koji želite podržati!

Projekt br. 7: Pitam, dakle zanima me

Želite da djeca nauče i razvijaju sposobnost kritičkog razmišljanja? Djeca su znatiželjna, ali vi jednostavno nemate odgovore na sva njihova pitanja? Želite živjeti u zajednici u kojoj mladi postavljaju prava pitanja onima koji donose odluke? Ovo je projekt koji želite podržati!

Projekt br. 8: Učionica održivog razvoja

Niste li bar jednom zamišljali kako Vaše dijete uči i igra se u isto vrijeme i to baš u prirodi? Želite da raspoznaje miris metvice i bosiljka? Želite da zna koliko je važno brinuti se o prirodi i poštivati prirodu? Ovo je projekt koji želite podržati!