Zaklada Slagalica

Svi za našu Lavicu: Aktivni u zajednici u Slavonskom Brodu

Datum objave: 24.11.2020. 11:25:53

Svi za našu Lavicu - naziv je akcije prikupljanja sredstava za potrebe liječenja Gabrijele, učenice Srednje medicinske škole Slavonski Brod. Gabrijela boluje od sarkoma, bolesti kostiju, a za potrebe njezinog liječenja potrebno je prikupiti 7.000 eura. Akcija je pokrenuta 23. studenog, a reakcija ljudi pokazala je kako je malo potrebno za aktivni angažman, solidarnost i međusobnu podršku. Na pola smo puta!

Pozivamo vas da se i vi priključite u akciju koja traje do 23. prosinca i pomognete Gabrijeli i njezinim kolegama da ostvare svoj cilj - nastavak zajedničkog školovanja i druženja.

Donaciju možete izvršiti uplatom novčanog priloga na račun: IBAN: HR4323400093112436806 koji je otvoren u PBZ banci.

Akciju su osmislili i pokrenuli učenici članovi školskog volonterskog kluba Hipokrat iz Srednje medicinske škole Slavonski Brod uz mentorsku podršku nastavnice Ane Perić i Slagalica. Akcija je dio programa Aktivni u zajednici koji provodi Zaklada Slagalica.

Teskt akcije prenosimo u cijelosti:

*SVI ZA NAŠU LAVICU* - Humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje učenice Gabrijele

Poštovani,

Volonterski klub Hipokrat Srednje medicinske škole Slavonski Brod pokreće humanitarnu akciju „Svi za našu Lavicu“. Humanitarnu akciju organiziramo kako bismo pomogli našoj učenici i prijateljici Gabrijeli koja boluje od sarkoma, bolesti kostiju. Cilj nam je prikupljenim sredstvima omogućiti dolazak liječnika iz inozemstva koji će svojom ekspertizom pomoći pri operaciji uklanjanja zloćudnog tumora.

Za izvođenje operacije i dolazak liječnika iz inozemstva potrebno je 7000 eura koje želimo prikupiti kako bi Gabrijela mogla nastaviti školovanje i druženje s prijateljima iz svoje škole.

Akcija prikupljanja sredstava počinje od 23. studenog, a trajat će do 23. prosinca. Napredak akcije možete pratiti na Facebook stranici Srednje medicinske škole Slavonski Brod.

https://www.facebook.com/medicinskasb

Vođeni osjećajem humanosti i solidarnosti, u razdoblju kada trebamo paziti i misliti na druge i sebe, izdvojite svoje vrijeme i resurse, priključite se akciji i pomozite našoj Lavici Gabrijeli.

Donaciju možete izvršiti uplatom novčanog priloga na račun: IBAN: HR4323400093112436806 koji je otvoren u PBZ banci.

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate putem e-maila: peric.ana01@gmail.com ili na broj mobitela 099/687-7031

Unaprijed zahvaljujemo,

Srednja medicinska škola Slavonski Brod

Učenici Članovi Volonterskog kluba Hipokrat