Zaklada Slagalica

Kad se zajednica organizira

Datum objave: 19.06.2022. 11:18:08

Kako škola može biti inicijator i pokretač pozitivnih promjena u zajednici kroz razne programe i projekte smo naglašavali i poticali. Ovogodišnji ciklus Programa Aktivni u zajednici nam je bio izazov da potaknemo škole da budu mjesto okupljanja, razmišljanja i pokretanja u zajednici.

Osnovna škola Stjepana Radića iz Čaglina pravi je primjer kako u zajednici odgovoriti na prepoznatu potrebu pa su tako u sklpu svog sportskog dana organizirali zajednicu i zajedničkim snagama uredili igralište na Sovskom jezeru, zabavili se i prikupljali sredstva za nabavu didaktičkih materijala potrebnih lokalnom vrtiću.

Rado su se uključili predstavnik i članice Matice umirovljenika ogranak Čaglin, načelnik Općine Čaglin, predstavnik Šumarije Čaglin, članovi DVD-a Čaglin, predstavnik Udruge za očuvanje Sovskoga jezera, student Šumarskoga fakulteta Davor Poljaković, predstavnik NK Omladinac Čaglin, predstavnici Udruge Eko centar Latinovac s volonterima raznih zemalja, gospođa Nataša Abramović, djelatnici Komunalca Čaglin, djelatnici OŠ Stjepana Radića Čaglin, predstavnica Dječjeg vrtića Čaglin i svi učenici.

Veselimo se budućim aktivnostima u zajednici!

Fotografije