Zaklada Slagalica

Igrati se volim i kada se razbolim - akcija za djecu osječke pedijatrije

Datum objave: 14.11.2018. 11:13:58

Zaklada Slagalica u suradnji s Klinikom za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Osijek pokrenula je akciju „Igrati se volim i kada se razbolim“. Akcijom se žele prikupiti igračke za dječju igraonicu na odjelu pedijatrije kako bi si djeca koja borave na pedijatriji imala čime uljepšati bolničke dane.

Svakog dana u igraonicu dolaze djeca smještena na odjelu, ali i djeca koja čekaju na preglede. Prostor sa zanimljivim igračkama, slikovnicama i kreativnim materijalima koji je samo za njih, pomaže zaboraviti zašto su tu. Svakodnevno barem 15 djece različitih uzrasta, uz odgajateljicu, istražuje čarobni svijet igre i sada trebaju malu pomoć, trebaju obnoviti i dopuniti kolekciju igračaka!

Pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da se priključe akciji „Igrati se volim i kada se razbolim“ i osiguraju našim najmlađima ugodnije dane u bolnici.
Odgajateljica s odjela pedijatrije, gospođa Anamarija Sanseović, napravila je popis igračaka s kojima se djeca najradije igraju (popis igračaka: http://goo.gl/M251J4) i koji može pomoći građanima u odabiru. Također, građani mogu - donirati igračke koje više njihovi najmlađi ne koriste, uvjet je samo da su ispravne i neoštećene.

Igračke prikupljamo do 30. studenog 2018. godine jer ih želimo dostaviti u bolnicu 6. prosinca 2018. godine na dan sv. Nikole.

Kako donirati?

1. Odabrati igračku s popisa koju želiš kupiti/za koju želiš donirati novac za kupovinu

2. Poslati broj s popisa i svoje kontakt podatke na info@zaklada-slagalica.hr kako bismo promijenili status igračke u popisu (u "zauzeto/kupljeno") te navedite hoćete li donirati igračku s popisa ili novac za kupovinu igračke.

3. Ako ćete sami kupiti igračku, ili imate prikladne igračke koje vaši najmlađi više ne koriste, možete nam ih dostaviti u ured Zaklade do 30. studenog2018. (I. Gundulića 34) od 8 do16 sati ili javiti gdje ih netko iz tima može preuzeti. Za svaku preuzetu donaciju ćemo izdati potvrdu o preuzimanju.

4. Ako želite donirati novac za kupovinu točno određene igračke, molimo napraviti uplatu na IBAN broj HR1625000091102185067 s opisom plaćanja "Donacija za igračku xy (upisati broj s popisa)". Za svaku primljenu donaciju ćemo izdati potvrdu o primljenoj novčanoj donaciji te dostaviti dokaz o kupnji odabranog predmeta (račun).

5. Ako odustaneš ili se predomisliš, samo molimo da nam javiš na info@zaklada-slagalica.hr da revidiramo popis.

6. Hvala!

Kako napredujemo s akcijom možete svakodnevno pratiti na FB stranici Zaklade Slagalica!

Sve dodatne informacije je moguće dobiti pozivom na broj telefona 031 213 255 ili upitom na info@zaklada-slagalica.hr