Zaklada Slagalica

Otvoren Natječaj za filantropa 2018. godine za Slavoniju i Baranju

Datum objave: 28.01.2019. 11:34:43

Ove godine dodjeljujemo sedmu Nagradu „Johann Kohlhoffer“ za filantropa iz korporativnog sektora za Slavoniju i Baranju

Zaklada Slagalica, uz podršku Zaklade Charles Stewart Mott, po sedmi put objavljuje natječaj za dodjelu Nagrade Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje za poslovne subjekte koji su tijekom 2018. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa.

Svrha ove Nagrade je prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja.

Zaklada Slagalica dodijelila je već ukupno devet nagrada tvrtkama i obrtima s područja Slavonije i Baranje. Prošle godine nagrada je dodijeljena tvrtki Zadravec d.o.o. iz Branjinog Vrha te obrtu BRAJKO TRANSPORTI iz PIškorevaca.

Za Nagrade se mogu nominirati:

  • domaće male i srednje tvrtke
  • ogranci stranih tvrtki koje posluju na području Republike Hrvatske
  • obrtnici, te
  • korporativni fondovi i zaklade

koji su tijekom 2018. godine podržali neku društvenu ili neprofitnu akciju ili organizaciju na području Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i/ili Vukovarsko-srijemske županije.

Svoje kandidate za nagrade mogu nominirati: neprofitne organizacije i ustanove, mediji, PR i marketinške agencije, obrti i trgovačka društva registrirana u Republici Hrvatskoj kao i same tvrtke i obrtnici.

Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije:

• za tvrtke

• za obrtnike

Tvrtka ili obrt može biti nominirana za aktivnosti provedene od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine.

Samo cjelovite prijave pristigle u navedenom roku i na za to predviđenom obrascu će biti razmotrene. Obrasci i upute za prijavu su dostupni na mrežnoj stranici Zaklade: www.zaklada-slagalica.hr.

Rok za dostavu popunjenih prijava i prateće dokumentacije je 28. veljače 2019. godine.

Odluku o dobitnicima, nakon detaljnog pregleda svih nominacija, će donijeti neovisni Odbor za dodjelu Nagrade koji čine istaknute osobe iz područja gospodarstva, neprofitnog sektora, medija te Zaklade Slagalica vodeći se jedinstvenim kriterijima.

Dokumenti

Pravilnik

Pravilnik
0.22 MB