Zaklada Slagalica

Dodijeljena je 9. Nagrada Johann Kholhoffer za filantropa godine

Datum objave: 04.10.2021. 10:15:22

Dobitnici nagrade Johann Kohlhoffer iz poslovnog sektora su tvrtka Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. iz Osijeka i IVY PC obrt za računalno progrmiranje i savjetovanje.

Na Europski dan filantropije i zakladništva, 1. listopada 2021. Zaklada Slagalica dodijelila je devetu po redu Nagradu „Johann Kohlhoffer“ za filantropa iz korporativnog sektora za Slavoniju i Baranju.

Svrha Nagrade je prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrte koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer dugima i psotavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja.

U kategoriji tvrtke, ovogodišnji dobitnik Nagrade je Mesna industirja RAVLIĆ d.o.o. iz Osijeka. Nagradu je preuzela gospođa Ivana Ravlić-Devald koja je istaknula kako tvrtka Ravlić dugi niz godina sudjeluje u životu zajednice te kontinuirano pomaže organizacijama civilnog društva kako financijskim sredstvima tako i proizvodima, a od ove godine imaju i klub volontera.

U kategoriji obrt, ovogodišnji dobitnik Nagrade je IVY PC obrt za računalno programiranje i svjetovanje iz Đakova. Nagradu je preuzeo vlasnik obrta gospodin Ivor Pocrnja. Svojim doprinosom, edukacijom starijih osoba za rad na računalu te nabavkom računala za održavanje istih, gospodin Pocrnja rekao je da je njegov mali angažman u zajednici mnogim osobama starije životne dobi značilo jako puno.

Čestitamo dobitnicima!

Fotografije