Zaklada Slagalica

Vozimo za vozač(k)e - Oni pedaliraju, ti doniraš!

Datum objave: 11.09.2019. 12:44:19

Osječki filantropski dvojac – Igor Toman i Ivica Lenard ove se godine uključio u program obilježavanja četvrtog po redu Tjedna filantropije u Osijeku. Filantropskom akcijom "Vozimo za vozač(k)e" obići će sedam gradova Osječko - baranjske županije u jednom danu i donirati odvezene kilometre za troškove dvije vozačke dozvole mladima iz Doma Klasje u Osijeku.

Igor, Ivica, Zaklada Slagalica i Zaklada Srce grada Osijeka Vas pozivaju da se pridružite akciji "Vozimo za vozač(k)e" i otkupite njihove pređene kilometre. Vrijednost jednog kilometra je 20 kn. Važan je svaki otkupljeni kilometar, a naš zajednički cilj je prikupiti 10.000 kn za procijenjenih 2 x 250 km koje će Igor i Ivica i ovog put odvesti za druge, za mlade ljude u potrebi.

Kampanja prikupljanja sredstava započela je danas, kao uvod u ovogodišnji Tjedan filantropije u Osijeku koji se održava od 23. do 27. rujna, a sredstva će se prikupljati do 1. listopada 2019., Europskog dana filantropije. Naši biciklisti filantropi će na vožnju krenuti u subotu, 21. rujna 2019. godine u ranim jutarnjim satima, a njihov napredak će biti moguće pratiti iz sata u sat na različitim društvenim mrežama.

Kampanju možete podržati uplatom sredstava na poseban račun Zaklade Slagalica br. HR2824020061100718373 kod Erste&Steiermerkische banke s naznakom "Vozimo za vozač(k)e", a korisnici aplikacija za mobilno bankarstvo mogu jednostavno donirati nekim od 2d uplatnih barkodova dostupnih na stranici doniraj.org ili na kraju ovog teksta.

Igor Toman i Ivica Lenard poznati su osječkoj, ali i široj slavonskoj publici kao neumorni biciklističko-trkački tandem koji je desetke tisuća kilometara donirao u brojne humanitarne akcije kao što su:

  • "Ilok- Dubrovnik" za SOS selo Ladimirevci
  • "Osijek-Knin" za djecu Knina
  • "Lege za djecu superjunake" za Pedijatriju KBC Osijek
  • "Milja" 1600km za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi
  • Humanitarna biciklijada Osijek- Zagreb
  • Humanitarna trkačka liga kroz koju pomažu obiteljima u potrebi
  • Sedam uzastopnih godina organiziranja popravaka bicikala u SOS selu Ladimirevci

Ponosni smo što su dio tima "Lege za djecu superjunake" koje je Zaklada Slagalica 2017. godine nagradila posebnim Priznanjem za filantropsku inicijativu građana.

Skeniraj i doniraj Kn 20,00:

Skeniraj i doniraj Kn 40,00:

Skeniraj i doniraj Kn 100,00