Zaklada Slagalica

Poziv na prijavu za igru Amazing Race u sklopu Tjedna filantropije

Datum objave: 17.09.2018. 12:22:38

U sklopu Tjedna filantropije u Osijeku Zaklada Srce grada Osijeka i Zaklada Slagalica pozivaju sve željne novoga znanja i uzbudljive igre u užem centru Osijeku da se s još dvije osobe prijave na Amazing Race filantropskog karaktera. Start utrke je 27. rujna u 18:00 sati na Trgu Ante Starčevića dok okupljanje ekipa počinje u 17:30 sati na istom mjestu.

Opis igre: „Amazing race“ je igra u kojoj natjecatelji tragove na različitim mjestima u gradu koji ih vode do idućega zadatka. Igra je poučna, a pobjednik je onaj koji najprije obiđe sve punktove i donese sve potrebne dokaze. Nagrada je, naravno, iznenađenje.

Može se prijaviti šest ekipa po maksimalno troje ljudi.

Kako biste se što bolje pripremili za utrku predlažemo vam da na mrežnoj stranici Zaklade Slagalica kratko proučite tekstove u rubrici „Crtice o osječkim i slavonskim filantropima“.

Pravila nema puno! Ako želite, dođite biciklima, rolama ili romobilima. Ako se najviše uzdate u svoje noge, dođite u udobnoj obući.

Pozivamo sve koje zanima filantropija, povijest Osijeka i drugačiji obilazak grada. Čekamo vas!

Ekipe se mogu prijaviti do 25. rujna 2018. godine na mail adresu info@zaklada-slagalica.hr ili na broj telefona 031/213-255.