Zaklada Slagalica

„FilantroPIJA – dobrotvorni buvljak osječkih udruga“

Datum objave: 16.09.2019. 11:19:58

Pozivamo vas da se pridružite Zakladi Slagalica i Zakladi Srce grada Osijeka u obilježavanju Tjedna filantropije u Osijeku od 23. do 27. rujna ove godine. Tijekom Tjedna filantropije dvije osječke zaklade organiziraju niz aktivnosti, a vrhunac filantropskog tjedna je FilantroPIJA – dobrotvorni buvljak osječkih udruga.

Na njoj ćete moći izložiti svoje stare knjige, cd-ove, obuću, odjeću i druge korisne predmete koji vam zauzimaju mjesto i skupljaju prašinu. Možete izložiti predmete koje izrađuje vaša udruga, a možete izložiti i predmete koje su donirali vaši članovi/volonteri/podržavatelji. Štandovi na kojima će se izlagati su gradski, a kapacitet nam je 9 štandova te vam sugeriramo da se što prije prijavite.

FilantroPIJA će se održati 27. rujna 2019. godine u ograđenom vrtu iza kina Urania i Lumiera, ulaz sa Šetališta kardinala F. Šepera s početkom u 18 sati te će trajati do 22 sata.

U prostoru FilantroPIJE će biti malo žive svirke, imat ćemo šank s osvježenjima i vjerujemo da ćemo se svi zabaviti čineći nešto dobro! Ovo je dobra prilika da građani Osijeka kupnjom na štandu podrže rad vaše udruge.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da nam ispunjenu prijavnicu pošaljete do petka, 20. rujna 2019. godine na adresu info@zaklada-slagalica.hr.

Sve dodatne informacije i pojašnjenja možete dobit telefonom na 031 213 255 ili na adresu e-pošte info@zaklada-slagalica.hr.

Kako je bilo prošle godine možete pogledati na linku

Veselimo se druženju i filantropiranju.

Dokumenti