Zaklada Slagalica

Amazing Race: Filantropska potraga za blagom

Datum objave: 27.09.2021. 14:51:03

U sklopu Tjedna filantropije u Osijeku Zaklada Slagalica i Zaklada Srce grada Osijeka pozivaju maturante koji su željni novoga znanja i uzbudljive igre da se prijave na sudjelovanje u igri „Potraga za filantropskim blagom“.Igra je namijenjena maturantima osječkih srednjih škola kako bi se upoznali s bogatom filantropskom povijesti našega grada i ima za cilj potaknuti građane na davanja za opće dobro.

Prijaviti se mogu završni razredi tj. ekipe od 3 do 6 članova iz pojedinog razreda.

Opis igre: „Potraga za filantropskim blagom“ je igra u kojoj natjecatelji prate tragove na različitim mjestima u gradu koji ih vode do idućega zadatka. Igra je poučna, a pobjednik je onaj koji najprije obiđe sve punktove i donese sve potrebne dokaze.

Nagrada: majice za cijeli razred s printom po želji

Start igre: 8. listopada u 17:00 sati na Trgu Ante Starčevića dok okupljanje ekipa počinje u 16:30 sati na istom mjestu.

Kako biste se što bolje pripremili za utrku predlažemo vam da na mrežnoj stranici Zaklade Slagalica kratko proučite tekstove u rubrici „Crtice o osječkim i slavonskim filantropima“.

Pravila nema puno! Ako želite, dođite biciklima, rolama ili romobilima. Ako se najviše uzdate u svoje noge, dođite u udobnoj obući.

Ekipe se mogu prijaviti do 6. listopada 2021. godine na OVDJE

U organizaciji su sudjelovale volonterke l. gimnazije Osijek.

Fotografije